Bilete Alternosfera - 25 de ani - Show Aniversar - 11 iul, ora 18:30 - Arenele Romane

Alternosfera - 25 de ani - Show Aniversar

Arenele Romane, București

joi, 11 iulie, ora 18:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Alternosfera revin la Arenele Romane si in 2024 pentru showul etalon al anului unde sarbatoresc si 25 de ani de activitate pe 11 iulie! Trupa a promis cateva surprize in cadrul celui mai mare show anual al trupei. In deschidere vor urca pe scena Domino si Cosmos in Buzunar. Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet in categoria Teren. Bilete gasiti si la intrare.

Domino sunt din Chisinau si abordeaza un rock alternativ cu vadite influente din folclorul romanesc, fapt ce ii face dificil de incadrat la un gen muzical. Au debutat live in 2013 in cadrul unui concert sustinut la Viena iar de atunci au urcat pe scenele celor mai importante festivaluri din tara.

Cosmos in Buzunar vin din Republica Moldova si sunt un proiect muzical independent format in martie 2016. Muzica pe care o canta combina diferite stiluri muzicale precum cold wave, synth wave, synth-pop, electronica, IDM, ambient si progressive techno. Sunt pasionati de soundul lor asa ca folosesc diverse instrumente pentru a-l prezenta publicului.
 
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- Categoria A - fara loc in fata scenei -129 lei earlybird (primele 200) de bilete, 149 de lei in presale si 170 de lei la intrare
- Categoria B - fara loc, in spatele categoriei A sau cu loc in Arena - 89 lei earlybird (primele 200 de bilete), 109 de lei in presale si 130 de lei la intrare

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.

Copiii sub 10 ani nu platesc bilet daca sunt instotiti de un adult posesor de bilet.
 
Se considera biletul validat momentul in care ati intrat la concert, atunci cand acesta a fost scanat / rupt. Din acel moment biletul nu mai este valid si a inceput spectacolul / concertul / festivalul iar biletul (contravaloarea acestuia) nu mai poate fi returnat(a) in nicio circumstanta. In caz de vreme nevaforabila sau in caz de urgenta organizatorii va pot cere sa evacuati locatia si sa reveniti cand este sigur pentru dumneavoastra sa participati la eveniment. Va rugam sa urmariti cu atentie mereu instructunile organizatorilor, ale firmei de paza si mai ales ale autoritatilor pe toata perioada cand sunteti in locatia unde are loc evenimentul. Va multumim!

Concertul are loc in aer liber.

Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD powered by Radio Guerrilla