Bilete Cluj-Napoca: Saturnus & In The Woods - 22 oct '23 - FORM SPACE

Cluj-Napoca: Saturnus & In The Woods

FORM SPACE, Cluj-Napoca

duminică, 22 octombrie '23

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Saturnus si In The Woods canta la Cluj-Napoca pe 22 octombrie in /FORM SPACE alaturi de The Foreshadowing. Biletele se gasesc si la intrare.
Saturnus este unul dintre cele mai importante nume ale scenei Doom Metal din Europa. Istoria formatiei incepe in 1991, sub numele de Asesino, nume pe care il folosesc pana in 1993, initial abordand un Death Metal. Treptata are loc trecerea catre Doom Metal cu vadite influente de Gothic Metal. Membrii fondatori, Thomas Jensen si Brian Hansen sunt in continuare motorul creativ al trupei.
Pana in prezent Saturnus a lansat 5 materiale de studio, cel mai recent, 'The Storm Within', fiind oferit fanilor anul acesta, pe 16 Iunie.

In The Woods... vin din Norvegia si si-au inceput activitatea in 1991, avand insa un hiatus din 2000 pana in 2014. In cele 6 materiale de studio au reusit sa imbine Black Metalul cu Progressive si chiar Gothic Metal pe alocuri, temele predilecte abordate fiind paganismul, natura, filosofia sau introspectia.

The Foreshadowing vin din Italia si abordeaza un Ambiental Doom Metal. Formatia activeaza din 2005, timp in care au scos 4 albume. Influentati de formatii precum My Dying Bride, Katatonia sau Anathema, The Foreshadowing au reusit sa adauge un sound modern si o nota personala muzicii compuse.
 
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- Primele 200: 99 lei
- Urmatoarele 200: 119 lei
- In presale: 129
- La acces: 150 lei
 
La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing
 
Un eveniment METALHEAD