Bilete Concert Evergrey, Klogr si Virtual Symmetry - 28 nov - Quantic

Concert Evergrey, Klogr si Virtual Symmetry

Quantic, București

joi, 28 noiembrie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General

Primele 200 de bilete

Mai sunt doar 28 bilete disponibile

Acces General

Urmatoarele 200 de bilete

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Pe 28 noiembrie Evergrey revine in Romania la Quantic. Invitati sunt: Klogr si Virtual Symmetry. Acestora li se va alatura si Inner Vitriol. Primele 200 de bilete au pret earlybird.
Evergrey vin din Suedia si se numara printre trupele care abordeaza ca stil Progressive Metal, avand pe alocuri influente de Power. Au 14 albume la activ, cel mai recent,'Theories of Emptiness'fiind oferit fanilor anul acesta, pe 7 Iunie. Artistii abordeaza teme bine definite precum paranoia sau suicidul pe care le dezvolta din perspectiva individului care are aceste trairi.

Se numara printre formatiile de top din Suedia, ajungand sa urce pe scenele unor festivaluri mari din Europa precum Download, Masters of Rock, Sziget sau Wacken. De-a lungul timpului Evergrey a colaborat cu muzicieni din In Flames, Sabaton, HammerFall sau Stratovarius si au avut turnee alaturi de Nevermore, In Flames sau Avatar.

Klogr abordeaza un alternative metal cu influente de progressive. Pana in prezent au lansat trei materiale de studio, urmand ca urmatorul album sa fie oferit fanilor in iarna acestui an. Din 2011 cand au fost puse bazele formatiei pana in prezent, Klogr au fost in turneu cu nume importante ale scenei rock si metal internationale, precum Limp Bizkit, Prong, Guano Apes sau Puddle of Mud.

Virtual Symmetry vin Elvetia abordand la randul lor un progressive metal ale carui teme lirice predilecte sunt filosofia, psihologia sau spirtualitatea. Pana in prezent au lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind 'Virtual Symmetry' lansat in 2022.
 
Inner Vitriol vin din Italia si abordeaza un progressive metal. Si-au inceput activitatea in 2007 sub numele de Vitriol, acesta schimandu-se in Inner Vitriol anul trecut.  Pana in prezent au lansat doua materiale de studio si au impartit scena cu nume mari precum Dream Theater, Sons of Apollo, Pain of Salvation sau Soen. Tematica lirica a pieselor face trimitere de cele mai multe ori catre introspectie si catre trairile sufletesti ale individului.
 
Bilete se pun in vanare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- presale - primele 200 de bilete - 99 lei
- presale - 119 lei
- presale 2 - 129 lei
- la intrare 150 lei
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Muzica, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Un eveniment METALHEAD