Bilete Concert Wolfheart, Machiavellian God si Blacksheep la Quantic - 8 mai, ora 18:00 - Quantic

Concert Wolfheart, Machiavellian God si Blacksheep la Quantic

Quantic, București

miercuri, 8 mai, ora 18:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General

Primele 200 de bilete

Mai sunt doar 24 bilete disponibile

130 lei9612 lei
Acces General

Doar 200 de bilete la acest pret!

130 lei10636 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Wolfheart canta in Quantic pe 8 mai 2024. In deschidere vor urca pe scena Machiavellian God si Blacksheep. Primele 200 de bilete au pret earlybird. La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%. Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet.
 Wolfheart vin din Lahti, Finlanda, si activeaza pe scena metal din 2013, cu sase materiale de studio lansate pana in prezent, formatia a devenit unul dintre numele de referinta ale metalului nordic in ultimul deceniu.

Inceput initial ca un proiect solo pornit de Tuomas Saukkonen, treptat, acesta s-a transformat intr-un cvarte un an mai tarziu. Au impartit scena cu nume imporatnte ale metalului european precum Kamelot, Rotting Christ, Insomnium sau Moonspell. In acelasi timp au urcat pe scenele celor mai importante festivaluri precum Wacken sau Hellfest.

Muzical, formatia din Finlanda abordeaza un Melodic Death Metal, temele lirice fiind cu predilectie legate de natura.
 
Machiavellian God sunt din Bucuresti, bazele formatiei fiind puse in 2017. La scurt timp au primit premiul pentru 'Best Metal Newcomer' in cadrul Metalhead Awards. Abordeaza un melodic death metal, membrii formatiei fiind artisti cunoscuti in scena metal din Romania, care de-a lungul timpului au facut parte din proiecte de succes precum Abigail, Tiarra, Gothic, Clouds sau An Theos.

Blacksheep sunt tot din Bucuresti si abordeaza un Death'n'Roll. Cu o activitate inceputa in 2012, Blacksheep au urcat pe scenele unor festivaluri importante din Romania, precum Metalhead Meeting, Psychosounds Fest, Metal Bunker sau Posada, dar au reprezentat si Romania la Wacken in 2023.
 
 Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- Primele 200: 89 lei
- Urmatoarele 200: 99 lei
- In presale: 109
- La acces: 130 lei
 
La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing
 
Un eveniment METALHEAD
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL