Bilete Hollywood Vampires in concert la Romexpo - 8 iun '23, ora 19:00 - Romexpo

Hollywood Vampires in concert la Romexpo

Romexpo, București

joi, 8 iunie '23, ora 19:00

Momentan nu se pot cumpăra bilete la acest eveniment.

Detalii

Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry (Aerosmith) si Tommy Henriksen revine la Bucuresti pe 8 iunie la Romexpo in Parcarea C, in aer liber.

Bilete gasiti si la intrare.

Hollywood Vampires este un supergrup a carui baze au fost puse de Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry. Scopul formatiei era de a aduce un tribut tuturor artistilor din scena rock care au murit din cauza exceselor.

Numele formatiei este preluat de la clubul de bautori 'The Hollywood Vampires' a carui baze au fost puse de Cooper in anii '70 si din care faceau parte diferiti artisti precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz.Formatia a lansat doua albume pana acum, albume la care au colaborat cu artisti precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.

In momentul de fata, celor trei membri fondatori li se adauga si Tommy Henriksen, bassistul lui Alice Cooper. De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scena alaturi de artisti precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns n' Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

"Au trecut deja trei ani de cand Vampirii nu au mai fost in turneu. Abia astept sa revin pe scena cu baietii, imi place foarte mult sa fac parte din aceasta trupa. Trupa mea e minunata dar sa cant cu Vampirii e o cu totul alta poveste" - a zis Alice Cooper

In deschidere vor urca pe scena 12 Limbs.

12 Limbs e o formatie tanara ce vine din Londra, Marea Britanie. Abordeaza un Indie Rock classic in care mai regasim influente de alternativ si funk pe alocuri.

Biletele se pun in vanzare la urmatoarele preturi:

- Earlybird: Heroes (A): 429 lei,  Boogiemen (B): 349 lei, Drunk Friends (C): 269 lei

- Presale: Heroes (A): 449 lei,  Boogiemen (B): 369 lei, Drunk Friends (C): 289 lei

- La intrare: Heroes (A): 480 lei,  Boogiemen (B): 400 lei, Drunk Friends (C): 350 lei

Biletele achizitionate (si pentru care nu s-a cerut refund) pentru evenimentul din 2021 raman valabile si organizatorii multumesc fanilor ca le-au pastrat. 

Se pun in vanzare si doar 500 de bilete VIP in tribuna la inaltime, aproape de scena, cu bar separat si alte facilitati la pretul de 699 lei. Fanii cu bilet VIP au acces in toate categoriile de bilete.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilet.

Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD powered by ROCK FM, Prima TV, Prima News, Urban.ro si Cinemaraton