Bilete POWERWOLF @ Arenele Romane - 6 iun '23, ora 19:00 - Arenele Romane

POWERWOLF @ Arenele Romane

Arenele Romane, București

marți, 6 iunie '23, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Biletele se mai gasesc doar la intrare.

Trupa germana de power metal, POWERWOLF revine in Romania pe data de 6 iunie 2023 la Arenele Romane, Open Air. Dupa showul sold out din 2019 si dupa prezenta ca invitati speciali la concertul KISS de la Bucuresti din 2022, germanii aduc armata strigoi sa umple iar Arenele Romane pe 6 iunie si cu un show pirotehnic de zile mari. Showul face parte din turneul mondial al trupei inceput in 2022, show care a umplut deja majoritatea salilor din lume cu foarte multe concerte sold out! Invitati sunt austriecii de la Visions of Atlantis.

Powerwolf vin din Germania si tin sus standardul power metalului din 2003 cand fratii Charles si Matthew Greywolf au pus bazele formatiei. Powerwolf este o trupa cu un show si o imagine aparte, in care fiecare membru are un pseudonim cu o istorie si un loc bine stabilit in universul formatiei.

Piesele lor sunt inspirate de legende medievale cu vampiri, varcolaci dar si de povesti cu tenta religioasa.

Celor doi frati li s-a alaturat tobosarul francez Stefane Funebre si claparul german Falk Maria Schlegel iar la scurt timp Karsten Brill. Karsten a devenit Attila Dorn iar pasiunea sa pentru legendele romanesti cu varcolaci a ajutat la dezvolatrea temelor lirice pentru viitoarele albume ale formatiei.

Din 2003 pana in prezent formatia a ramas neschimbata cu exceptia tobosarului. In cei 16 ani de activitate Powerwolf a lansat 8 albume, albume care au ajuns in topurile a peste 10 tari. 
 
In deschidere va urca pe scena Visions of Atlantis. Visions of Atlantis vin din Austria bazele formatiei fiind puse in 2020. Numele formatiei este inspirat de mitul Atlantidei, iar muzical, formatia finlandeza Nightwish a avut o influenta importanta in inceperea proiectului.

Cu opt materiale de studio, Visions of Atlantis si-au creat treptat un sound propriu, bine definit, trupa devenind treptat un nume important al scenei de symphonic/power metal.
 
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

- Armata Strigoi (A) - fara loc in fata scenei - 229 lei earlybird (primele 200) de bilete, 249 de lei in presale si 300 de lei la intrare
- The Beasts (B) - Cu loc in Sectorul K sau fara loc in spatele Zonei A. Zona are si bar dedicat - 159 lei earlybird (primele 200 de bilete), 179 de lei in presale si 200 de lei la intrare
- Conquistadores (C) - Cu loc in Arena mai putin in sectoarele K si E sau fara loc in spatele Zonei A - 99 de lei earlybird (primele 200 de bilete), 119 lei in presale si 150 de lei la intrare

- Premium - 399 lei - Cu loc in Sectorul E sau fara loc in fata scenei in Zona A. Contine afis cadou, bar dedicat. Posesorii de bilete PREMIUM au acces in toate categoriile de bilete.


La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM